Dan odprtih vrat ob prvi obletnici ambulante družinske medicine na Razkrižju

SPOŠTOVANI IN CENJENI ZDRAVNIK, DAVORIN KOLARIĆ JE OBHAJAL OBLETNICO SVOJEGA DELOVANJA NA RAZKRIŽJU

Zares smo v Občini Razkrižje srečni in zadovoljni, da nam je uspelo dobiti stalnega zdravnika in to odličnega zdravnika, ki smo ga pripravljeni deliti tudi z drugimi ljudmi iz drugih občin. Kako je cenjen in spoštovan, ne samo, da je odličen zdravnik, ampak je predvsem tudi Človek z veliko začetnico, to ob njegovi obletnici delovanja, dokazuje velik obisk, tako občanov kot tudi različnih sedanjih in nekdanjih sodelavcev ter drugih uglednih ljudi.

Med drugimi je našega zdravnika ob njegovi obletnici obiskal sedanji direktor ZD Ljutomer, g. Djordje Šiškin, kakor tudi nekdanji direktor, upokojeni g. Jože Šumak. Med obiskovalci sta bila tudi domači župnik msgr. Franc Režonja in ravnateljica OŠ Razkrižje ga. Anica Šimonka, številni poslovni partnerji in drugi.

Ob tem dnevu so opravljali tudi preventivne meritve. Vključila se je tudi Lekarna Špringer, kjer so strokovnjaki opravljali meritve stopal, nudili pa so tudi popust na nakupe. Pred zdravstveno postajo so za obiskovalce poskrbeli s strokovno vodeno vadbo »Šole zdravja«, po metodi 1000 gibov dr. Nikolaya Grishina. Obiskovalce so pogostili z odličnimi zdravju prijaznimi prigrizki in sveže pečenimi čevapčiči. Postavili pa so poučno razstavo z napotki za življenje s srčnim popuščanjem.

Ta dan je pri našem zdravniku potekalo prijetno in hkrati poučno druženje.