Brezplačno računalniško izobraževanje

Računalniška in digitalna pismenost sta danes postali osnovni znanji, nujno potrebni za razvoj posameznika na vseh področjih. Še večji pomen pa imajo ta znanja na odmaknjenih območjih našega podeželja, saj so potrebna za lažje zaposlovanje, komuniciranje, iskanje informacij ter vodenje kmetijskega gospodarstva.

Občina Razkrižje v sodelovanju s podjetjem Interplanet organizira brezplačna računalniška izobraževanja, na katera vabimo predvsem tiste, ki bi želeli pridobiti osnovna znanja za delo z računalnikom, Internetom, elektronsko pošto in programi Word, Excel in PowerPoint.

Brezplačna računalniška izobraževanja se izvajajo v manjših skupinah ( do 10 oseb ), izobraževanja pa bodo vsebinsko prilagojena znanju in potrebam posamezne skupine. Za izobraževanje ne potrebujete svojega računalnika.

Izobraževanje bo trajalo predvidoma 4 šolske ure, odvisno od števila prijavljenih pa bomo lahko pripravili več terminov.

Prvo izobraževanje bi predvidoma pripravili konec novembra, v prostorih Knjižnice in čitalnice Razkrižje.

Če bi se izobraževanja želeli udeležiti, nam to sporočite najkasneje do 10. novembra 2019, na telefon 02 584 99 00, 02 584 99 12 ali po e-pošti na obcinarazkrizje@siol.net ali tic@razkrizje.si.